ABOUT M.

Van jongs af aan is Mabel bezig met fotografie en mode. Ze is een geboren beelddenker en voelt mensen feilloos aan, wat fijn werkt. Maar ze is niet bang om je af en toe een zetje uit je comfortzone te geven als dit het resultaat mooier maakt. Een persoon, een product, een setting of een label, in alles vormt zich een bijzonder verhaal als Mabel het in handen krijgt.  

MABEL.

Mabel van den Top is professioneel fotograaf en stylist, maker en de creatieveling die jouw branding vertaalt naar beeld. Met haar high sensitive benadering zet ze een high-end product neer. Mabels werk is licht, bijna dromerig met op de juiste momenten een edgy randje voor precies de juiste balans, wat een beeld nog interessanter maakt.

 

“Alsof je haar al jaren kent”, dat is het gevoel dat ze oproept bij mensen die haar nog maar net ontmoet hebben. Mabel sleurt je uit die comfortabele pose en heeft het talent om een kant van jou vast te leggen die je zelf niet zo vaak ziet. Ze durft, ze zegt alles en ze stopt niet voor ze elke laag van jou in beeld heeft. Als meisje was Mabel altijd al bezig met alles mooier maken. Het was iets vanzelfsprekends voor haar. Met Atelier Mabel zorgt ze er nu voor dat dit voor alle vrouwelijke rolmodellen weggelegd is. 

Business &
Leading Leady

Mabel kijkt verder dan de buitenkant, in een shoot legt ze jouw verhaal vast. Ze merkt details op waardoor jij als mens in beeld komt. Je vastberadenheid in het optrekken van een mondhoek, het plezier in je oogopslag, enthousiasme in een handgebaar. Met een Personal Branding Shoot door Mabel maak je een entrance met impact als ondernemer. De Personal & Styled Shoot is de basis voor je social media en website. 

Signature:
stoer en licht

Mabel’s stijl is een verlengstuk van haar eigen karakter. Licht en puur, een tikkeltje dromerig, maar met een stoer randje. Een stijl die je niet alleen in het resultaat ziet, maar in de hele manier van werken. Mabel brengt licht met haar lach, zet al haar creativiteit in, maar ze houdt je wél bij de les met haar actieve aanpak en lef om te zeggen wat ze ziet.