CLOSET
CONFIDENCE.

dé digitale style guide voor de ambitieuze vrouw.

dé style guide voor de ambitieuze vrouw.

Droom jij ervan om je elke dag zelfverzekerd te voelen en stijlvol voor de dag te komen? En doe je dat het liefst in een chique, comfortabele outfit die perfect past bij jouw unieke stijl? Met deze style guide ontwikkelen we jouw ‘closet confidence’, zodat jij voortaan zonder stress en vol zelfvertrouwen de deur uit loopt.

In dit e-book onthul ik mijn geheimen voor een succesvolle closet detox en begeleid ik je bij het samenstellen van jouw eigen capsule wardrobe. Ik leer je hoe je met gemak verschillende looks creëert en accessoires gebruikt om jouw sterke punten te accentueren. We rekenen voorgoed af met miskopen en gaan voor een garderobe die je zelfvertrouwen geeft. Elke dag opnieuw. Het is tijd om je podium te pakken!

*Als je deze style guide koopt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

W.A.U.W! 🔥 Een guide waar je echt iets aan hebt en hij ziet er ook nog eens prachtig uit.. oog wilt niet alleen iets voor je outfits.. 🤩

Eindelijk een styleguide die voor iedereen is, of je nou een groot of klein budget hebt, je kan met de tips van Mabel meteen aan de slag. Stap voor stap wordt je meegenomen door Mabel om overzicht in je kast te krijgen en je hoe alles uit je outfit(s) kan halen. ✨

Je handen beginnen meteen te jeuken om orde aan te brengen en om lekker te gaan shoppen. 🛍️

Maaike.

REVIEW

Word de beste versie van jezelf 

Met het kopen van dit product ga ik akkoord met de algemene voorwaarden, 

 • Welke stijl nou écht bij je past.
 • Dé geheimen voor een succesvolle closet detox.
 • Mijn unieke formule voor het samenstellen van jouw eigen ‘capsule wardrobe’.
 • Hoe het samenstellen van een look elke dag opnieuw een FEESTJE! is.
 • Hoe je voorgoed afrekent met miskopen.
 • Mijn geheime shopping tips, waarmee je altijd goed zit.

Ontdek:

 • Mega waardevolle styling tips (and counting).
 • Een opgeruimde kast met altijd goed items.
 • Nooit meer uren draaien voor de spiegel, maar snel én vol zelfvertrouwen de deur uit.
 • Weg met die miskopen. Vanaf nu ga je alleen nog voor kwaliteit.
 • Life savers, voor als je het even niet meer weet.
 • Een handig e-book (dus altijd bij de hand, ook tijdens het shoppen). 


Wat levert het je op?

* Als je deze style guide koopt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

* * Alle rechten voorbehouden. Niet uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Heel blij met Mabel. Fantastische shoot gehad met waanzinnige beelden waarmee ik heel blij ben. Vooraf superduidelijke communicatie, fijn overleg, styling ON POINT en Mabel is gewoon een hele fijne, authentieke, lieve vrouw om mee te werken die supergoed is in wat ze doet. 5/5 would recommend.

Cynthia.

review

"Mabel is deskundig, flexibel, intuitief, betrokken en goudeerlijk. Ze is een perfectionist met een flinke dosis humor en een exceptioneel oog voor detail. Werken met Mabel is een feestje qua energie en resultaten!”

SIMONe.

review

ellen.

review

Mabel maakte de mooiste foto 's voor mijn bedrijf. Ze zorgde voor een mega knappe styling in de tinten van mijn huisstijl, en er was visagie, waardoor het van begin tot einde genieten was! Een bijzonder fijne ervaring!

Neem de controle over jouw look en zelfvertrouwen met de ‘Closet Confidence’ style guide. Jouw nieuwe, zelfverzekerde jij wacht op je. Bestel het e-book en ontwikkel jouw nieuwe styling routine.

Dus waar wacht je nog op?

JE BESTELT DEZE WAARDEVOLLE STyle guide HIER

*Als je deze style guide koopt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 

** Alle rechten voorbehouden. Niet uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever